(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme DNA:n yritysliiketoimintaan ratkaisuarkkitehtia

Ratkaisuarkkitehtina toimit kaupallis-teknisenä asiantuntijana, jonka vastuulla on asiakkuudelle tuotettavan ratkaisun kokonaissuunnittelu myyntivaiheessa.

Tehtäväsi on yhdessä vastuumyyjän kanssa ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeita ja suunnitella DNA:n puhe- ja tietoliikennepalveluiden avulla paras mahdollinen ratkaisu, dokumentoida ja esitellä tarjottava kokonaisuus asiakkaalle. Tuet toiminnallasi DNA yritysliiketoiminnan kasvua ja tuot osaamisellasi lisäarvoa DNA:n myyntihankkeisiin, sisäisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, yritysliiketoiminnan muiden yksiköiden sekä ulkoisten teknologia- ja palvelukumppaneiden kanssa.

Edellytämme laaja-alaista osaamista viestintä- ja tietoliikennepalveluiden suunnittelusta sekä ymmärrystä liiketoiminnan lainalaisuuksista asiakkaan puolella.

Arvostamme kehittymiskykyäsi ja halua oppia jatkuvasti uutta, jotta pystyt tuomaan esiin uusia ajanmukaisia ratkaisumalleja. Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin esitettynäkin

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan tiimejä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

DNA:lla ei pönötetä, vaan saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tule meille kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Salonen, lasse.salonen@dna.fi tai puh. 044 044 1555 tiistaisin ja torstaisin klo 16-17.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 18.2.2018.