Ratkaisuarkkitehti, Dynasty
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Haluatko mukaan rakentamaan tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja hyvässä porukassa Pohjoismaisessa IT-talossa? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta, tiedonhallinnan sekä julkishallinnon lainalaisuuksia ymmärtävää ratkaisuarkkitehtia osaksi Dynasty tiimiämme Espoon tai Tampereen toimipisteellemme.

Tässä tehtävässä pääset yhdessä asiakkaidemme sekä huipputiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaskuntaamme parhaiten palvelevia tiedonhallinnan ratkaisuja. Toimit tiedonhallinnan keskiössä, tärkeänä osana Dynasty-tuoteperheemme myynti- ja toimitusprojekteja sekä tuot osaamisesi ja panoksesi liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen mukaan.

Roolissa painottuu ratkaisulähtöisyys, innovatiivisuus, kyky ymmärtää kokonaisuuksia sekä tiedonhallinnan menestystekijöitä. Hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot ovat vähintään yhtä tärkeitä työssä menestymisen kannalta.

Monipuolisessa roolissa olet tiiviisti mukana tiedonhallinnan asiakasprojektien suunnittelussa, myynnissä sekä toimituksissa. Ratkaisuarkkitehtina vastaat toimitusprojektin järjestelmäkokonaisuuden toiminta- ja tietoarkkitehtuurin suunnittelusta ja toteuttamisen ohjauksesta. Lisäksi toimit tarvittaessa liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä asiantuntijana nimetyissä hankkeissa tai projekteissa.

Tukenasi on iso joukko asianhallinnan ammattilaisia!

Oletko etsimämme henkilö?

Olet kerännyt jo useamman vuoden ajalta osaamista ja kokemusta ratkaisuarkkitehtinä toimimisesta. Pystyt hahmottamaan erittäin laajoja teknisiä ja toiminnallisia kokonaisuuksia ja kykenet myös tarvittaessa syventymään pienempiin yksityiskohtiin.  

Roolissa olet avainasemassa viemässä asianhallinta hankkeitamme eteenpäin ja sinulta löytyy näyttöjä tiedon- ja/tai dokumentinhallinnan arkkitehtiroolissa työskentelystä. Kokemus suomalaisen julkishallinnon tiedon- ja asianhallinnasta asiakasrajapinnassa luetaan ehdottomasti eduksi.

Projektiliiketoiminnassa olet kokenut tekijä ja sitä kautta kykenet viemään asiat alusta loppuun asti ja inspiroimaan ympärillä oleviasi saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Henkilönä omaat siis kyvyn vakuuttaa ja vaikuttaa niin asiakastyössä, kuin oman organisaation sisällä. Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä kunnianhimon ja pitkäjänteisyyden lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhdessä mahtavien asiakkaidemme ja osaavien kollegoiden kanssa, mielenkiintoisia ja haasteellisia projekteja joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkisemisjärjestelmän.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksen yhteydessä CV:n ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla hakemustasi! 

Lisätietoja voit kysyä Sami Majaniemeltä joko sähköpostitse sami.majaniemi@innofactor.com tai puhelimitse 0400 386 207.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1380420
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Tampere