Ratkaisuarkkitehti Digia Iiris -palvelun
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Ratkaisuarkkitehti Digia Iiris -palvelun

Kiinnostaako sinua rooli kasvavan ja kehittyvän tilannekuva- ja valvontaratkaisun parissa? Tämä voisi olla sinun paikkasi sillä etsimme nyt ratkaisuarkkitehtia Digia Iiris -palvelutiimiin Tampereelle.

Toimitamme asiakkaillemme laajoja liiketoimintakriittisiä järjestelmiä, joiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Palveluiden kokonaistoimivuuden varmistamiseksi käytämme Digia Iiris -palvelua. Lue lisää: https://digia.com/palvelumme/valvonta-ja-palvelunhallinta/digia-iiris/

Iiris-tiimin ratkaisuarkkitehtina vastaat parhaiden ratkaisuiden löytämisestä asiakkaan järjestelmien toimivuuden varmistamiseksi. Yhteistyössä asiakkaan ja muiden osapuolien kanssa määrittelet, mitkä ovat asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeimmät varmistettavat osa-alueet. Miten toimivuus teknisesti varmistetaan ja kuinka asiakas hyödyntää palvelua palvelunhallinnan tehostamiseen. Toimit läheisessä yhteistyössä Digia Iiris -ratkaisutiimin kanssa ja ohjaat ja varmennat ratkaisun muotoutumista toivottuun lopputulokseen. Työhösi saat tukea ratkaisutiimin lisäksi palvelupäälliköltä ja tuotekehitystiimiltä, joka vastaa uusien kyvykkyyksien kehittämisestä Digia Iiris -palveluun.

Tehtävä soveltuu sinulle, mikäli sinulla on monipuolinen perustietämys valvontatarpeista tai -ratkaisuista, infrapalveluista, sovelluskehityksestä ja tuotannon ylläpidollisesta näkökulmasta ja osaaminen mm. rest-rajapinnoista, apien käytöstä ja moderneista pilviteknologioista ja osaat soveltaa tietämystäsi käytäntöön. Sinun on luontevaa tuottaa teknistä tekstiä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis oppimaan uutta.

Digian Iiris-tiimin jäsenten mukaan Digia Iiris on uusi jatkuvasti kehittyvä tuote, jossa on paljon mielenkiintoisia elementtejä. Tiimissä työtä tehdään ketterästi uusia luovia ratkaisuja keksien – tiimiläiset kuvailevat ilmapiiriä varsin startup-henkiseksi. Tiimissä on myös hyvin tilaa erilaisille kiinnostuksen kohteille ja jokaiselle on tarjolla monipuolisesti erilaisia vastuita. Juuri sinulle muokatun tehtävänkuvan ja upeiden tiimikavereiden lisäksi saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Tervetuloa ainutlaatuiseen rooliin miettimään miten monimuotoiset ja koko ajan kehittyvät uudet teknologiat ja ratkaisut otetaan sujuvasti haltuun ja valvontaan.

Hakuaika päättyy 20.12.2020, mutta käymme hakemuksia aktiivisesti läpi koko hakuajan ja haastattelemme potentiaalisia hakijoita, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Ilkka Hopponen vastaa niihin mielellään, Ilkan saa kiinni numerosta +358 50 5003447 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401798
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilkka Hopponen (Ilkka.Hopponen (a) digia.com)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa