Ratkaisuarkkitehti (D365)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Microsoft Dynamics 365 tiimimme etsii Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun ratkaisuarkkitehtejä (D365)

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden konsultointi ja toimitusprojekteihin osallistuminen. Substanssi- ja tuoteosaamisen lisäksi ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden käyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille. Pääset osallistumaan vahvasti myös myynnin tukeen ja asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen. Osa-alueita, joihin keskityt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -järjestelmässä, ovat mm. varasto, tuotanto, hankinta, myynti, huolto ja palvelut.


Minkälaisia uusia työkavereita etsimme? 

Ratkaisuarkkitehtina tunnet hyvin Microsoftin ekosysteemin ja näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Sinulla on vankka kokemus konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun AX/D365-projekteja. Pystyt myös hahmottamaan kompleksisia kokonaisuuksia, teknistä sekä sovelluspuolen osaamista. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat sertifioinnit useammalta kuin yhdeltä D365-osaamisalueelta. 


Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

 
Hae tehtävään 30.6.2021 mennessä! 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sinua kiinnostaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Åke Heino p. +358503637359 tai Janne Laurila +358407336681. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.
 


Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455039
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku