(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehtejä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Tiesitko, että Kela on suuri ja kehittyvä IT-alan työnantaja? IT-palveluissamme työskentelee noin 700 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme IT-palvelujen tulosyksikön Teknologia -yksikön arkkitehtuuriryhmään IT-ratkaisuarkkitehteja Helsinkiin tai Jyväskylään. IT-ratkaisuarkkitehti vastaa kehitettävien tuotteiden teknologiavalinnoista ja teknisen arkkitehtuurin suunnittelusta ja mallinnuksesta liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi huomioiden liiketoiminta-alueen, Kelan kokonaisarkkitehtuurin sekä IT-palvelujen vaatimukset.

 

Olet päävastuussa ratkaisuarkkitehtuurista, joka kattaa kaikki eri arkkitehtuurinäkökulmat ja huomioi sekä Kelatason että liiketoiminta-aluetason arkkitehtuurivaatimukset. Tuotat ratkaisuarkkitehtuuria tiiviissä yhteistyössä toiminnallisen arkkitehdin ja liiketoiminta-alueen pääarkkitehdin kanssa oman roolisi painotuessa järjestelmä-, sovellus-, teknologia-, integraatio- ja tietoturvaratkaisuihin.  

 

Osallistut liiketoiminta-alueen toiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen Ideasta tuotantoon -prosessin osana toimivassa liiketoimintakohtaisessa konseptitoimistossa yhteistyössä IT-palvelujen tulosyksikön pääarkkitehdin, toisten ratkaisuarkkitehtien sekä liiketoiminnan toiminnallisten arkkitehtien kanssa. Osallistut Kelan arkkitehtuuri-verkostoon sekä IT-palvelujen tulosyksikön sisäisiin arkkitehtuurifoorumeihin. Ohjaat ja tuet ketterien kehitystiimien arkkitehtuurityötä.

 

Työssäsi käytät Kelan LEAN EA -viitekehystä noudattaen Kelan strategiaa ja tietotekniikkastrategiaa sekä Kelan ja liiketoiminta-alueen arkkitehtuuriperiaatteita ja -linjauksia. Työskentelemme ketterästi SAFe ja Scrum menetelmiä soveltaen.

 

Odotamme, että olet käyttänyt joitain arkkitehtuurimallinnusvälineitä kuten esim. QPR EA-mallinnusvälinettä sekä osaat Archimate- ja BPMN-notaatiot. Sinulle on myös kokemusta kokonaisarkkitehtuurin viitekehyksistä, kuten esim. Togaf tai JHS.

 

Katsomme eduksi Kelan liiketoiminta-alueen toiminnan ymmärtämisen, sekä niiden käytössä olevien teknologioiden tuntemisen/osaamisen. Sinulla on kyky soveltaa olemassa olevia teknologiamahdollisuuksia ja osaat arvioida uusien teknologioiden hyötyjä.

 

Olet uudistamis- ja ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvän palveluasenteen.  Kykenet verkostomaiseen ja konsultatiiviseen työskentelyyn, hahmotat kokonaisuuksia ja syy-seuraus -suhteita.

 

Tarjoamme sinulle:

  • haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä työympäristössä
  • osaamista vastaavat kehittymismahdollisuudet
  • kattavan työterveys- ja hammashoidon, lounasedun
  • tarvittavaa koulutusta
  • tukea liikunta ja -kulttuuriharrastuksiin
  • etätyömahdollisuuksia

 

Palkka määräytyy tehtävän ja kokemuksen mukaan. Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Teuvo Takula p. 020 634 3090 ja yksikön päällikkö Hanna-Leena Parkkinen p. 020 634 3155.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi  viimeistään 31.12.2019. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.