(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöturvallisuuspätevyyden omaavia henkilöitä, Etelä-Suomi
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Etsimme asiakkaallemme kokeneita ja omatoimisia ratatyöturvallisuuspätevyyden omaavia henkilöitä.

Hakijalla pitää olla tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista töistä.

Tehtävään valittavilta edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva 1 -kortteja. Työmailla vaaditaan myös ratatyöturvallisuuspätevyys.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa sekä halua työskennellä ulkona. Toivomme sinulta työkokemusta rakennus- tai metallialalta. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva, etkä pelkää tarttua erilaisiin radalla tehtäviin töihin. Olet valmis työskentelemään myös öisin ja viikonloppuisin.

Käytössämme on Hetipalkka-malli, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi voi olla joka perjantai!

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.