Ratatyöntekijöitä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Etsimme kokeneita RATATYÖNTEKIJÖITÄ Joensuuhun asiakasyrityksellemme rata-alueen rakennustyömaalle.

Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla työkokemusta esim. rakentamisesta, ratatöistä, maanrakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä kannattaa tähän tehtävään hakea.

Tähän työhön edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja ratatyöturvakorttia, sekä hyvää fyysistä kuntoa tehdä radalla töitä. Oma-aloitteisuuden ja hyvän asenteen lisäksi katsomme eduksi kyvyn työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin hae tehtävään pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Työt alkavat vaihtelevasti projektien käynnistyessä toukokuussa ja kestävät toimeksiannon mukaan päiviä, viikkoja tai jopa koko työmaan ajan. Kerro meille osaamisestasi ja sinulle sopivasta töiden aloitusajankohdasta, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista.

Lisätiedot ja hakemukset voi lähettää:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442217
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu