Ratatyöntekijöitä Turkuun ja lähialueille
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme asiakkaallemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun ja Turun lähialueille!

Etsimme motivoituneita ja fyysiseen työhön kykeneviä työntekijöitä pitkäaikaiseen projektiin ratatyöhön.

Työt ovat pääosin junaratojen huoltotöitä ja työtehtävät vaihtelevat oman osaamisen/kokemuksen mukaan apumiehen töistä vaativampiin työtehtäviin.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn kesto riippuu omasta asenteesta, alkuun 2-3 viikkoa ja jos hommat sujuu niin töitä on niin paljon kuin jaksaa tehdä, mahdollisesti myös reissuhommia.

Vaatimuksemme hakijalle:

- Työturvallisuuskortti (autamme tarvittaessa hankkimisessa)

- Motivoitunut asenne

- Valmius päivä-, ilta- ja yövuoroihin (ainakin alkuun kyse päivävuorosta)

- Oma auto (suositus)

- Ratatyöturvallisuuskortti (suositus, tarvittaessa järjestämme koulutuksen)

Kokemusta et välttämättä tarvitse (toki siitä ei haittaa ole), oikea asenne on tärkeintä!

Jos kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan linkin kautta pikaisesti!

Lisätiedot: tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499143
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Lavia, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa