Ratatyöntekijöitä Itä-Suomeen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Etsimme RATATYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme rata-alueen rakennustyömaalle Itä-Suomen alueelle.

Sinulla voi olla pohjalla työkokemusta esim. rakentamisesta, ratatöistä, maanrakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja ratatyöturvakorttia, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oma-aloitteisuuden ja hyvän asenteen lisäksi katsomme eduksi kyvyn työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Kerrothan mikäli omaat myös turvamiespätevyyden!

Työt sijaitsevat vaihtelevasti Itä-Suomen alueella kohteena olevan ratapätkän mukaan. Työkohteita voi olla esimerkiksi Kuopio-Joensuu välillä. Voit siis olla joko paikallinen tai reissutöihin kaipaava tekijä!

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473066
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Varkaus