Ratatyöntekijöitä Etelä-Karjalaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Toimenkuva
Ja juna kulkee taas… ja jotta juna saadaan taas kulkemaan pitää radat olla kunnossa!
Etsimme Etelä-Karjalaan asiakkaallemme ratatyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin radan kunnostustöihin.
Työtehtäviin kuuluu erilaisia ratatöitä kuten ratapölkkyjen ja kiskojen vaihtoa, tukemistöitä, kiskojen kunnossapitotyötä ja raidevarusteiden huoltoa. Työtehtävässä onnistuminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työ tehdään osittain yö- ja viikonlopputyönä. Töitä on tarjolla toukokuun alusta aina vuoden loppuun asti, jatkomahdollisuudet jopa vuoteen 2022 asti.
Ratatyöntekijänä osallistut eri töihin oman ryhmäsi mukana ja työnjohdon alaisuudessa. Perehdytys ja turvalliset työskentelytavat tullaan käymään läpi työtä aloitettaessa jokaisen kanssa, jotta pystyt työskentelemään turvallisesti rataympäristössä.
Odotamme sinulta
Hakijoilla tulee olla tehtävään soveltuva tutkinto esim. rakennus- tai maanrakennusalalta, hyvä fyysinen kunto, valmius yöllä ja viikonloppuisin työskentelyyn sekä aktiivinen työote. Ehdottomat edellytykset radalla työskentelyssä ovat työturvallisuuskortti, tulityökortti ja rataturvallisuuskortti. Voimme avustaa korttien suorittamisessa. Aiempi kokemus ratatyöntekijän tehtävästä on ehdoton etu, kun työntekijöitä valitaan tehtäviin, mutta myös vastavalmistuneet ovat tervetulleita hakemaan mukaan.
Muut tiedot
Palkkauksessa noudatetaan maa- ja vesirakennuksen työehtosopimusta. Haemme työhön henkilöitä, joiden asuinpaikka olisi mielellään Lappeenrannassa tai lähiseudulla.
Kesto
31.12.2019
Lisätietoja
Merja Teitto, Merja.Teitto@vmp.fi, 040 307 5601
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.04.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256123
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Merja Teitto (Merja.Teitto (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5601
  • Sijainti: Lappeenranta