Ratatyöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

Tulevalle rakennuskaudelle sekä kunnossapitoon. Työ on pääsääntöisesti normaalia viikkotyötä, mutta voi sisältää pidempiä päiviä ja viikonloppujakin. Hyvästä fyysisestä kunnosta on etua. Ethän myöskään säikähdä vaihtelevia kelejä, sillä Suomen kesä voi tarjota mitä erilaisempia sääolosuhteita. Työt sijaitsevat vaihtelevasti eri puolilla Etelä-Suomea, työmaiden mukaan.

Odotamme sinulta:

- Motivoitunutta asennetta

- Valmiutta reissutöihin

Eduksi katsotaan

- B-luokan ajokortti

- Työturvallisuuskorttia 

- Kokemusta maanrakennus- / ratatöistä

Tarvittaessa pätevyyskoulutukset onnistuvat meidän kauttamme. Jätäthän hakemuksen pian mikäli kiinnostuit paikasta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Hyville tekijöille on tiedossa jatkuva ja pitkäaikainen työpesti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446535
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Kotka, Kouvola