(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme rata-asentajia!

Asentajana vastaat radan kunnossapidosta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot ja muut päällysrakenteiden kunnossapitotyöt. Hakijoita toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai maanrakennus taustaa, varmaa työotetta ja voimassa olevaa tie-, tuli-, työ-, ja rataturvakorttia. Työssä eduksi on myös hyvä fyysinen kunto ja oman auton käyttömahdollisuus.

Rataturvakortti on mahdollista suorittaa kauttamme sopivan henkilön löytyessä.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aiempi kokemus ratatöistä sekä maanrakennustöistä katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä antaa. Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Harri Oksanen Puh. 050 444 4435

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!