(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt ratatyöntekijöitä Kirkkonummelle!

Ratatyöntekijänä vastaat radan kunnossapidosta ja rakentamisesta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot ja muut päällysrakenteiden kunnossapitotyöt. Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai maanrakennusalan taustaa, varmaa työotetta ja voimassa olevaa tie-, tuli-, työ-, ja rataturvakorttia. Työturvakortti ei ole pakollinen, se voidaan hankkia tarvittaessa nopeasti. Työssä eduksi on myös hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen kielen taito ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työt alkavat jo toukokuun aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ on kokoaikaista päivätyötä, ja töitä riittää kesäkaudeksi 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa. Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, Puh. 050 444 4468.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.