(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme asiakkaallemme Keravan-Helsingin alueelle

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

Erilaisiin ratatyöntehtäviin, kokeneita konkareita sekä apumiehiä. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä reilua ja motivoitunutta asennetta. Olet valmis vuorotyöhön, vaihteleviin sääolosuhteisiin. Arvostamme kokemusta kaapeloinnista ja sähköalan koulutus on eduksi. 

Vaadittavat pätevyydet ovat:  ratatyöturvallisuus, hätä-EA sekä työturvallisuuskoulutus. Tarvittaessa voimme järjestää tarvittavien pätevyyksien koulutuksen.

Työsuhde on määräaikainen alkaen 12.6. ja kestäen vuoden 2019 loppuun asti. Työt alkaa Keravan alueelta ja siirtyy töiden edetessä Helsingin rata-alueelle. 

Tehtävään valitaan 3 työntekijää. Jätä hakemuksesi viimeistään 17.5.2019 ja mielellään heti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja saat soittamalla arkisin 10-14 välisenä aikana, Minna Savallampi p. 050 555 1073 tai sähköpostilla: helsinki@lisapalvelu.net