(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Lappeenrantaan luotettavia ja reippaita ratatyöntekijöitä.

Työnkuvaus:
Tarjoamme monipuolisia ratatyötehtäviä alan ammattilaisille ja alalle haluaville työntekijöille. Työ sisältää yleisiä ratatöitä,kiskojen katkaisua /asennusta,sidekiskoliitoksia,apumiehenä toimimista yms.

Työajat ovat pääasiassa junalikenteen ehdoilla eli  yö- ja viikonlopputyötä esim.20h katkoja 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, taitoa käyttää moottorikäyttöisiä käsityökaluja, esim.polttomoottorisahaa,kiskosahaa ja kiskoporaa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ratatyökortti.Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja  hyvällä asenteella varustettu kaveri.

Eduksi katsotaan:

Muutaman vuoden kokemusta rakennuspuolen töistä ja puikkohitsaustaitoa

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työ alkaa jo toukokuussa.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

avainsanat: keikkatyö, rakennusala, ratatyöntekijä