(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä
Destia Rail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Destia on voittanut radan kunnossapitoalue 3:n, joka kattaa noin 850 kilometriä raiteita Riihimäeltä Kokkolaan. Kunnossapitoalueeseen kuuluu myös Tampereen tavara- ja henkilöratapiha sekä Seinäjoen ja Kokkolan ratapihat. Urakka kestää 5 vuotta ja siinä on mahdollisuus 4 vuoden optioon. Destian hallussa on vuoden 2019 alussa kahdestatoista kunnossapitoalueesta yli puolet, eli kunnossapitoalueet 3, 5, 6, 8, 9, 11 ja 12. Kunnossapitoalue 3:n operatiivinen kunnossapito alkaa 1.1.2019.

Haemme asentajia (ratatyöntekijöitä) rautateiden kunnossapitoon ja rakentamiseen kunnossapitoalueelle 3. Työsuhde alkaa joulukuun aikana.

Odotamme

Edellytämme aikaisempaa kokemusta rautatieympäristöstä ja kunnossapidon eri tehtävistä sekä mielellään myös RT-vastaavan pätevyyttä, päällysrakenne- ja vaihdepätevyyttä. Ajokortti on välttämätön. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme reipasta otetta työhön, positiivista asennetta ja oppimishalua, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä suunnitelmallisuutta. Työssä tarvitaan myös tietoteknisiä valmiuksia.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä infra-alan näköalapaikalla kehittyvässä yrityksessä sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-14.8. työmaainsinööri Anni Jalava 0406528771 tai anni.jalava@destia.fi sekä 20.-31.8. aluepäällikkö Ari Lehto 040 740 6667 tai ari.p.lehto@destia.fi

Huomioithan, että sähköpostiosoite on vain lisätiedusteluja varten. Käsittelemme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.