(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöntekijä, Etelä-Suomi
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä mukaan rakentamaan huomisen infraa?

Haemme ratatyöntekijöitä Etelä-Suomen alueelle (esimerkiksi Kouvolaan tai pääkaupunkiseudulle). 

Mitä tarjoamme?

Etsimme joukkoomme motivoituneita tiimipelaajia ratatyöntekijöiksi. Ratatyöntekijänä osallistut muun muassa ratatöiden valmisteluun ja suoritukseen. Tehtävässä pääset myös osallistumaan pienkoneiden huoltoon omien vahvuuksiesi mukaan (me koulutamme sinut). Radan rakentamiskauden ulkopuolella on myös mahdollista päästä osallistumaan kunnossapidon talvitöihin. 

Ratatyöntekijänä pääset työskentelemään rautateillä ympäri Etelä-Suomea mukavassa työyhteisössä, mutta kiinteä toimipisteesi voi sijaita missa vain Destian toimipisteistä Etelä-Suomessa. Tässä tehtävässä saat hyvän perehdytyksen, kannustavan työyhteisön tuen sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Työsuhteen luonne on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Mitä odotamme?

Työssä edellytetään muun muassa matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta työskennellä epäsäännöllisin ajoin (yöllä sekä viikonloppuisin). Työnluonteesa johtuen työturva- sekä rataturvapätevyydet ovat myös vaadittuja tehtävään. Toivomme, että sinulla olisi vähintään vuoden kokemus rautateillä työskentelystä. Katsomme ratatyöstävastaavan pätevyyden eduksi. 

Destiassa etsimme myös ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi. Tässä tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Sanna Rajala 040 555 7807 tai sanna.rajala@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. 

Haku alkaa 22. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut