(Poistunut julkaisusta)

Ratatyönjohtaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt ratatyönjohtajaa Kirkkonummelle!

Ratatyönjohtajana vastaat oman tiimisi johtamisesta ratatyömaalla, radan rakentamisen ja kunnossapitotehtävien parissa. Tiimin työtehtäviä ovat mm. vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot ja muut päällysrakenteiden kunnossapitotyöt. Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työnjohdollisista tehtävistä, varmaa työotetta ja voimassa olevaa tie-, tuli-, työ-, ja rataturvakorttia. Työturvakortti ei ole pakollinen, se voidaan hankkia tarvittaessa nopeasti. Työssä eduksi on myös hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen kielen taito ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työt alkavat jo toukokuun aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ on kokoaikaista päivätyötä, ja töitä riittää kesäkaudeksi 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa. Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, Puh. 050 444 4468.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.