Ratatyökoneen kuljettajia Pohjois-Suomeen (Oulu, Kemi ja Rovaniemi)
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme ratatyökoneen kuljettajia NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueelle 12 Ouluun, Kemiin ja Rovaniemelle. Voit olla jo useamman vuoden kuljettajan kokemusta kerryttänyt ammattilainen tai uran alkutaipaleella oleva, innostunut ja motivoitunut tulevaisuuden osaaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset osaksi NRC Groupin mutkatonta ja välitöntä Kunnossapidon-divisioonaa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. 

Odotamme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta. Sinulla tulee olla keskeiset rautatieympäristössä ja liikkuvan kaluston kuljettamisessa tarvittavat pätevyydet. Vaadittu terveydellinen soveltuvuus on TEV1-luokka.  Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Ensisijaiset työskentelypaikkakunnat ovat Oulu, Kemi ja Rovaniemi. Huomioithan kuitenkin, että edellytämme valituilta henkilöiltä valmiutta työskennellä myös muilla työnantajan määrittämillä alueilla ja tehtävissä tarpeen mukaan.

Arvostamme kokemusta rautateillä ja kuljettajana työskentelystä. Lisäksi arvostamme osaamista muissa mahdollisissa rataympäristön ratatyökoneen kuljettajan osa-alueissa, kuten sepelöinnissä ja auraamisessa. Riippuen osaamisestasi ja toiveistasi, voit lähteä kehittymään kanssamme kuljettajan tehtävissä. Meillä työskentely on matalan hierarkian ansiosta välitöntä ja välittävää.

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Jessica Huovinen puhelimitse 040 570 1891 tai sähköpostitse jessica.huovnen@nrcgroup.fi sekä 13.9.2021 alkaen resurssipäällikkö Michael Avraham puhelimitse 040 862 6162 tai sähköpostitse michael.avraham@nrcgroup.fi. 


Työsuhde-edut

  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu
  • Työsuhdematkalippu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 570 1891
Sijainti: Pohjois-Suomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot