(Poistunut julkaisusta)

Ratatyökoneen kuljettaja (koulutushaku)
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme ratatyökoneiden kuljettajia tammikuussa käynnistettävälle kuljettajakurssille, jonka jälkeen työllistämme henkilöt VR Track Oy:n palvelukseen. Tarjoamme konetyöpalveluja radan rakentamisen ja - kunnossapidon töihin yrityksen sisäisille sekä ulkoisille asiakkaille.

Ratatyökoneen kuljettajana operoit raskaita ratatyökoneita projektien sijainnin mukaan eri puolilla Suomen rataverkkoa. Työntekijöillämme ei ole kiinteätä työpistettä, vaan töihin lähdetään kotoa ja työjakso kestää usein viidestä päivästä seitsemään päivään. Työjaksot ovat lähes kokonaan matkatöitä. Ratatyökoneen kuljettaja toimii osana koneen miehistöä (yleensä 2-5 henkilöä), joten kyky työskennellä ryhmässä on ehdoton edellytys työtehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Kuljettajan pätevyyden tulet saamaan tammikuussa alkavassa koulutuksessa, joka koostuu n. 2 kk kestävästä teoriajaksosta ja työssäoppimisjakosta. Kurssilta valmistuminen tapahtuu toukokuun aikana.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta raskaan kaluston operoinnista tai tuntemusta rautatieinfrasta. Myös kokemus koneiden huollosta ja korjauksista antaa hyvät edellytykset työssä onnistumiselle. Edellytämme sinulta kuljettajan lupakirjan kelpoisuusvaatimusten mukaisten testien läpäisemistä. Vaatimukset lupakirjan myöntämiselle löytyy Trafin sivuilta: https://www.trafi.fi/raideliikenne/kelpoisuus/kulj... .

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä ja hyvässä työyhteisössä. Tarjoamme alan koulutusta sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja sen kautta edetä uralla. Palkkaus määräytyy JHL Raideammattilaisten työehtosopimuksen mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Laitinen, tuotantopäällikkö, puh: 040 8621 043, ke 7.11. ja to 8.11. klo 12-15, tai sähköpostitse: janne.laitinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi ma 19.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.


VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.