(Poistunut julkaisusta)

Ratatyöasentajia, PK-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsimme asiakkaallemme kokeneita ja omatoimisia ratatyöturvallisuuspätevyyden omaavia henkilöitä radan rakentamiseen pääkaupunkiseudulle.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa sekä halua työskennellä ulkona. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet oma-aloitteinen. Haluat kehittyä työssäsi ja etkä pelkää tarttua erilaisiin radalla tehtäviin töihin.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa työkokemusta rakennus- tai metallialalta. Sinulta löytyy voimassa olevat työturvallisuuskortti, ratatyöturvallisuuspätevyys sekä tieturva 1 ja olet myös valmis työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa sekä keliolosuhteissa.

Jos näiden lisäksi sinulta löytyy työtä pelkäämätöntä asennetta, niin laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta.

Meillä on käytössä Hetipalkka-malli, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa kerran viikossa. Palkkapäiväsi voi siis olla joka perjantai!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen ari.pajunen@hryhtiot.fi, 040 480 2301

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.