Rataturvatyöntekijä (Rataturvamies)
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme RT-pätevyyden omaavaa RATATURVATYÖNTEKIJÄÄ Lappeenrannan alueelle.

Rataturvatyöntekijänä tehtävänäsi on huolehtia radalla työskentelevien työntekijöiden ja koneiden turvallisuudesta kunnossapitotöiden aikana. Työssäsi varoitat työkoneita ja työntekijöitä lähestyvästä rautatieliikenteestä varmistaen, ettei rautatieliikenne aiheuta vaaraa heille eivätkä toisaalta raiteen lähellä työskentelevät työkoneet tai työntekijät vaaranna rautatieliikennettä.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, varmaa ja vankkaa työotetta sekä voimassa olevaa tie-, tuli-, työ-, ja rataturvakorttia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ratatöistä ja maanrakennustöistä, oman auton käyttömahdollisuuden, sekä hyvän fyysisen kunnon.

Työt alkavat kevään ja kesän aikana. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppumista!

Lisätiedot:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448174
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Imatra, Lemi, Parikkala, Ruokolahti, Taipalsaari