(Poistunut julkaisusta)

Ratatekninen valvoja
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Haemme ensisijaisesti Helsinkiin,

RATATEKNISTÄ VALVOJAA

Toimit rautatiehankkeissa päällysrakennevalvojana ja ratateknisenä asiantuntijana. Osallistut työmaalla päällysrakennetöiden ja rautatievaihteiden rakentamisen valvontaan. Osallistut hankintojen valmisteluun ja radan päällysrakenteeseen liittyviin asiantuntijatöihin.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Uskallat ottaa itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Annat mieluummin rakentavaa palautetta kuin etsit virheitä. Haluat kehittää omalla toiminnallasi toimialaa ja sen kulttuuria. Arvostamme aktiivista, itseohjautuvaa työskentelytapaa ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Odotamme hakijalta tekniikan alan koulutusta (Rak.mest, Tekn, AMK-ins./DI), mutta myös valmistumisen kynnyksellä olevalla opiskelijalla tai ratateknisen kokemuksen omaavalla ammattilaisella on loistava tilaisuus päästä mukaan alan parhaiden joukkoon. Olet valmis myös matkustamaan kotimaassa.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 22.4.2019 mennessä. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.