(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme

RATASUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme kokenutta rata- tai raitiotiesuunnittelun projektipäällikköä! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina erityisesti rauta- ja raitioteihin liittyvissä tehtävissä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu.

Projektipäällikön tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin. Kauttamme pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Lahdessa, Riihimäellä tai Oulussa sijaitsevissa toimistoissamme tai mahdollisuuksien mukaan myös Turussa, Jyväskylässä tai Kuopiossa.

Tule mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta ja hyvä tekemisen asenne. Aiempi ratasuunnittelukokemus on tehtävässä eduksi, mutta kokemuksesi on voinut muodostua myös muista infrasuunnittelun tehtävistä, esimerkiksi tie-, katu- tai geosuunnittelusta. Sinulla on hyvät projektinhallintataidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi lasketaan myös suunnitteluohjelmistojen hallinta, työmaakokemus sekä ruotsin/englannin kielitaito.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jori Lehtikangas, puh. 040 8630674, jori.lehtikangas(a)nrcgroup.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Kouvola, Lahti, muu Suomi