(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etsimme kokenutta rata- tai raitiotiesuunnittelun projektipäällikköä! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina erityisesti rauta- ja raitioteihin liittyvissä tehtävissä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. 

Projektipäällikön tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin. Kauttamme pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Lahdessa, Riihimäellä tai Oulussa sijaitsevissa toimistoissamme tai mahdollisuuksien mukaan myös Turussa, Jyväskylässä tai Kuopiossa. 

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta ja hyvää tekemisen asennetta. Aiempi ratasuunnittelukokemus on tehtävässä eduksi, mutta kokemuksesi on voinut muodostua myös muista infrasuunnittelun tehtävistä, esimerkiksi tie-, katu- tai geosuunnittelusta. Eduksesi lasketaan suunnitteluohjelmistojen hallinta, työmaakokemus sekä ruotsin/englannin kielitaito. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta ja hyviä yhteistyötaitoja.​ 

Tarjoamme​

Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Kalle Toropainen, puh. 040 863 4317 sähköposti kalle.toropainen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatovomuksineen.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Projektinhallinta
  • Infrasuunnittelu
  • suomi
  • Tiimityötaidot
  • Motivaatio

Lisäksi eduksesi on:

  • muu kielitaito erit. englanti ja ruotsi

Työsuhde-edut

  • lounasetu
  • liikuntaetu
  • hyvät etätyömahdollisuudet
  • kulttuurietu

Puhelin: 040 863 4317 Sähköposti: kalle.toropainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki, Tampere, Kouvola, Riihimäki, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Jyväskylä