(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tule mukaamme rata- tai raitiotiesuunnittelun projektipäälliköksi!

Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan rautateihin liittyvissä tehtävissä sekä suurissa, että pienemmissä hankkeissa. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta mm. Luumäki-Imatra kaksoisraiteen sekä Turun ratapihan suunnittelu. Lisäksi tehtäviimme kuuluu monialaisia koko rataverkkoa koskevia toimeksiantoja, joiden kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatiealalta.

Tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Kokemuksesi mukaan koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin. Kauttamme pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Ensisijaisesti haemme sinua Etelä-Suomen ryhmään Pasilan Isolle Pajalle (Radiokatu 3).

Tulet mukaan 20 hengen eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen porukkaan. Toimitilamme Isolla Pajalla ovat modernit ja helposti tavoitettavat joukkoliikenteellä. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus päästä mukaan kehittymään yhdessä innostuneiden, motivoituneiden ja muutenkin mukavien työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Annina Mattsson, puh. 0400 538452, sähköposti annina.mattsson@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.02.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.