(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme kokenutta ratasuunnittelun projektipäällikköä Ouluun.

Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan rautateihin liittyvissä tehtävissä sekä suurissa, että pienemmissä hankkeissa Suomessa ja rajojen ulkopuolellakin, erityisesti Ruotsissa.

Tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan monipuolisista pääsuunnittelu-, asiantuntija- sekä projektinvetotehtävistä. Kauttamme pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Ensisijaisesti haemme sinua Pohjois-Suomeen Oulun toimipisteeseen reilun parinkymmenen muun ammattilaisen joukkoon

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta, mutta ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua, ja erityisesti asennetta. Infra-alan suunnittelukokemusta sekä kokemusta monitekniikka-alaprojektien vetämisestä on hyvä olla takana muutamia vuosia. Suunnitteluohjelmistojen hallinta ja työmaakokemus on eduksesi. Kielitaidostakaan ei tietysti ole haittaa. Toivomme myös matkustusvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus päästä mukaan kehittymään yhdessä innostuneiden, motivoituneiden ja muutenkin mukavien työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Janne Takkinen sähköpostitse janne.takkinen@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.