(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Tule meille rata- tai raitiotiesuunnittelun projektipäälliköksi! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan rautateihin liittyvissä tehtävissä sekä suurissa, että pienemmissä hankkeissa. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Lisäksi tehtäviimme kuuluu monialaisia koko rataverkkoa koskevia toimeksiantoja, joiden kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatiealalta.

Tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin. Kauttamme pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Ensisijaisesti haemme sinua Etelä-Suomen ryhmään Pasilan Isolle Pajalle (Radiokatu 3).

Tulet mukaan 20 hengen eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen porukkaan. Toimitilamme Isolla Pajalla ovat modernit ja helposti tavoitettavat joukkoliikenteellä. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden, motivoituneiden ja muutenkin mukavien työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Annina Mattsson, puh. 0400 538 452, sähköposti annina.mattsson@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa.

VR Track on osa VR-konsernia. Lokakuussa 2018 VR-konserni on julkistanut yrityskauppauutisen koskien VR Trackia ja sen toimintoja. Kauppa on parhaillaan kilpailuviranomaisten tarkasteltavana ja toteutuessaan VR Trackistä tulee osa norjalaista NRC Groupia tammikuussa 2019. Kaupan vahvistuessa VR Trackin kaikki palvelut toimintoineen jatkavat osana pohjoismaiden suurinta infra-alan toimijaa NRC Groupia.