(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö, NRC, Tampere
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Tule ja jätä kädenjälkesi rataliikenteen kärkihankkeisiin!

Etsimme projektipäällikköjä rata- ja raitiotiesuunnitteluun! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Turun ratapihan suunnittelu ja Luumäki-Imatra kaksoisraide.

Odotamme

Sinulla on vähintään insinöörin (AMK) koulutus infra-alalta. Aiempi infra- ja ratasuunnittelukokemus on tehtävässä eduksi, mutta kokemuksesi on voinut muodostua myös muista infrasuunnittelun tehtävistä, esimerkiksi tie-, katu- tai geosuunnittelusta. Hallitset jo suunnitteluohjelmistoja, eduksesi lasketaan työmaakokemus sekä ruotsin/englannin kielitaito. Sinulta löytyy lisäksi kehittymishalua, motivoitunutta asennetta, matkustusvalmiutta sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme

Projektipäällikön tehtävänkuvasi räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelun ohjaus- ja projektipäällikkö- sekä asiantuntijatehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin moderneilla työkaluilla. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Sijainti

Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Lahdessa, Riihimäellä tai Oulussa sijaitsevissa toimistoissamme, ja mahdollisuuksien mukaan myös Turussa, Jyväskylässä tai Kuopiossa. Myös etätyöjärjestelyt ovat neuvoteltavissa.

Työsuhde-edut

- Työsuhdematkalippu
- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
- Palkitsemisohjelma
- Hyvät etätyömahdollisuudet

Aikataulu & hakeminen

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan NRC Group Finlandin vakituisiksi työntekijöiksi. Täytä hakemus 30.9.2019 mennessä Adeccon sivuilla www.adecco.fi tai lähetä hakemuksesi suoraan Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäkselle (juhani.aikas@adecco.fi). Muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccolla Sr. Recruitment Manager Teemu Vuorinen, puh. 040 061 0041, teemu.vuorinen@adecco.fi

NRC Group Finland Oy

NRC Group on tehnyt sopimuksen Swecon kanssa suunnitteluliiketoimintansa myynnistä. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän, mutta toteutuessaan, suunnitteluliiketoiminta työntekijöineen siirtyy kokonaisuudessaan Swecolle 1.11.2019 alkaen. Lisätietoja kotisivuiltamme: www.nrcgroup.fi

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.