(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelun projektipäällikkö, Kouvola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Hyppää mukaan Kouvolan ratasuunnittelutiimiimme projektipäälliköksi. Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan rautateihin liittyvissä tehtävissä sekä suurissa että pienemmissä hankkeissa ympäri Suomenmaan ja myös rajojen ulkopuolella.

Tehtävänkuvasi muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- sekä ensisijaisesti niiden myötä projektipäällikkötehtävistä. Kokemuksesi mukaan koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin johtotehtäviin. Meidän kautta pääset halutessasi myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Työpaikkasi on Kouvolan keskustassa rautatieasemalla yli kymmenen muun ammattilaisen joukossa.

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) koulutusta infra-alalta, mutta ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua. Suunnitteluohjelmistojen hallinta ja työmaakokemus katsotaan eduksesi. Kielitaidostakaan ei tietysti ole haittaa. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi rautateihin liittyen kokonaisuutena yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus päästä mukaan kehittymään yhdessä innostuneiden, motivoituneiden ja muutenkin mukavien työkaverien kanssa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Kalle Toropainen, puh. 040 8634 317 sähköposti kalle.toropainen@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.