Ratasuunnittelija
Sitowise Oy/Studentwork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Kiinnostaisiko sinua työskennellä ratasuunnitteluprojektien parissa? Haluatko kehittyä alasi asiantuntijaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ratasuunnittelija!


Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sitowise Oy:lle, Ratasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikkasi olisi lähtökohtaisesti Espoon tai Tampereen toimistolla, mutta muutkin toimipisteet ovat mahdollisia (Oulu, Lahti, Kuopio, Turku tai Rovaniemi). Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.

Ratasuunnittelijan tehtävässä toimit noin 15 hengen rataosastolla. Rataosastolla on useita erilaisia toimeksiantoja käynnissä rautateihin, raitioteihin ja metroon liittyen aina yleissuunnittelusta rakentamissuunnitteluun ja toteutukseen asti. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti yhteistyössä mm. katu-, tie-, silta- ja geosuunnittelijoiden kanssa.

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi suunnittelija. Tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuneisuutesi mukaan. Odotamme sinulta soveltuvaa AMK/DI-insinöörin tutkintoa (esim. maantiede, geologia, yhdyskunta-ja ympäristötekniikka). Matemaattiset taidot ovat keskiössä. Arvostamme infran suunnitteluohjelmistojen (mm. Autocad, Microstation, Novapoint ja/tai OpenRail) käyttötaitoa, mutta osaaminen näistä ei ole pakollista.

Sitowisellä pääset osaksi vaihtelevia ja innostavia projekteja, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi, että uusia palveluja ja ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Pääset Sitowisellä osaksi innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä jossa vaalitaan yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Sinua odottavat mukavat ja asiantuntevat työkaverit, joista jokainen on asiantuntija omalla alallaan.

Asiakasyritys
Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo joka suunnittelee älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Sitowise operoi kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä lähes 1 900 eri alojen asiantuntijaa Sitowisellä yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Sitowisen visio on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. Lisätietoja: https://www.sitowise.com/fi

Pääasialliset tehtävät

  • Rautatie-, raitiotie- tai metroradan geometrian suunnittelua eri suunnitteluvaiheissa erilaisten projektien parissa
  • Projektien suunnittelukokouksia

Odotamme sinulta

  • Relevanttia DI/AMK-insinööritaustaa (esim. maantiede, geologia, yhdyskunta-ja ympäristötekniikka)
  • Vastuuntuntoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja huolellista työotetta
  • Hyviä matemaattisia taitoja
  • Jotakin ymmärrystä ratasuunnittelusta tai katu/tiesuunnittelusta esim. opintojen kautta

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisistä ratkaisuista alan suurhankkeisiin 
  • Mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja
  • Kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat
  • Mukavan työyhteisön sekä viihtyisän ja modernin työympäristön


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.2.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä joustavasti kevään 2021 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostise, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot