(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelija
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Haemme nyt AFRY:n väyläinfrasuunnitteluun Vantaalle

Ratasuunnittelijaa

Toimenkuvaasi kuuluvat ratahankkeiisiin liittyvät suunnittelutehtävät pääsuunnittelijan ja projektipäällikön johdolla osana monialaista projektiryhmää. Pääset osallistumaan valtakunnan merkittävimpiin hankkeisiin ja jättämään kädenjälkesi rakennettuun ympäristöön.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi/AMK-insinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta infra-alalta
  • kokemusta nykyaikaisten suunnittelutyökalujen käytöstä
  • halua kehittyä tehtävässäsi

Arvostamme:

  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa ja ”tekemisen meininkiä”
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • huolellisuutta, vastuunkantokykyä

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun kaupungit, yksityiset kiinteistökehittäjät, yritykset ja teollisuuslaitokset. Olemme jatkuvasti mukana tarjoamassa palveluitamme yhdessä yhteistyö- ja urakoitsijakumppaneittemme kanssa allianssi- ja ST-urakoissa sekä kaupunkiympäristön kehityshankkeissa. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteystyössä AFRY:n globaalin organisaation kanssa. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Espoo-Salo -oikorata, Tampereen raitiotiehanke, Länsimetron jatke Matinkylästä Kivenlahteen, teollisuuslaitokset ympäri maailmaa sekä juuri alkamassa oleva Kalasataman raitiotiehanke.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYlla arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkuvan Suomen parhaassa ratasuunnittelutiimissä. Lisäksi käytössäsi ovat alan parhaat suunnitteluohjelmistot, monipuoliset henkilöstöedut, urakehitysmahdollisuudet ja tietysti mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Saarinen, p. 010 33 49177.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.5.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää AFRYsta työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla