(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme

RATASUUNNITTELIJOITA

Etsimme tekijöitä infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kestävän kaupunkiympäristön estetiikka, esteettömyys, katutilan toimivuus, geotekniikka ja erilaiset sillat ja tukimuurit sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtävistämme. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Turun ratapihan suunnittelu ja Luumäki-Imatra kaksoisraide.

Tehtävänkuvasi räätälöidään sinulle, ja se voi vaihdella kokemuksesi ja osaamisesi mukaan aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtävistä aina vaativiin projektien ohjaus-, projektipäällikkö- tai asiantuntijatehtäviin. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin moderneilla työkaluilla. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on vähintään insinöörin (AMK) tai vastaava koulutus infra-alalta, ympäristösuunnittelusta, rakentamisesta tai mittaamisesta. Infra-alan suunnittelukokemusta sinulla on jo, samoin kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä. Mutta ennen kaikkea omaat kehittymishalua ja motivoitunutta asennetta, hyviä yhteistyötaitoja, aika ajoin matkustusvalmiutta sekä positiivista mieltä!

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jori Lehtikangas, puh. 040 8630674, jori.lehtikangas(a)nrcgroup.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi