(Poistunut julkaisusta)

Ratasuunnittelija, NRC Group Finland Oy, Turku
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Tule muovaamaan tulevaisuuden kestävää kaupunkia

 

Etsimme tekijöitä infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kestävän kaupunkiympäristön estetiikka, esteettömyys, katutilan toimivuus, geotekniikka ja erilaiset sillat ja tukimuurit sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtävistämme. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Turun ratapihan suunnittelu ja Luumäki-Imatra kaksoisraide.

 

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään insinöörin (AMK) tai vastaavaa koulutusta infra-alalta, ympäristösuunnittelusta, rakentamisesta tai mittaamisesta. Infra-alan suunnittelukokemusta sinulla on jo, samoin kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä. Mutta ennen kaikkea omaat kehittymishalua ja motivoitunutta asennetta, hyviä yhteistyötaitoja, aika ajoin matkustusvalmiutta sekä positiivista mieltä!

 

Tarjoamme

Tehtävänkuvasi räätälöidään sinulle, ja se voi vaihdella kokemuksesi ja osaamisesi mukaan aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtävistä aina vaativiin projektien ohjaus-, projektipäällikkö- tai asiantuntijatehtäviin. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin moderneilla työkaluilla. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

 

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Palkitsemisohjelma
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

Sijainti

Ensisijaisesti haemme sinua Helsingin, Tampereen, Oulun ja Kouvolan toimipisteisiin,

mutta valittavanasi ovat toki myös Riihimäen ja Lahden toimipisteet sekä pienemmät miehityksen toimipaikat Turussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Myös etätyöjärjestelyt ovat neuvoteltavissa.

 

Aikataulu & hakeminen

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan NRC Group Finlandin vakituisiksi työntekijöiksi. Täytä hakemus 31.8.2019 mennessä Adeccon sivuilla www.adecco.fi, muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccolla 12.7. asti Sr. Recruitment Manager Pekka Loponen, puh. 040 556 0905, pekka.loponen@adecco.fi ja tämän jälkeen Sr. Recruitment Manager Teemu Vuorinen, puh. 040 061 0041, teemu.vuorinen@adecco.fi

 

 

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.