(Poistunut julkaisusta)

Ratapihatyönsuunnittelija
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Muuttuva liiketoimintaympäristö, teollisuuden rakennemuutos ja uusiutuva tietojärjestelmäkenttä tuovat oman lisämausteensa tähän mielenkiintoiseen tehtävään teollisuuden logistiikan ytimessä.

Etsimme nyt ratapihatyönsuunnittelijaa Helsinkiin työskentelemään osana suunnittelun organisaatiota ja vastaamaan ratapihojen toimivuudesta. Tässä tehtävässä pääset määrittelemään tarvittavia resursseja työn kustannustehokkaaseen toteuttamiseen. Lisäksi suunnittelet paikallistöitä ja vaihtotyöyksiköiden tehtävät/asiakaskäynnit yhdessä eri sidosryhmien kanssa huomioiden operatiivisen henkilöstön työ- ja vuorotyytyväisyyden.

Ratapihatyönsuunnittelijana laadit suunnitellun liikenteen ja tehtävien pohjalta työvuorot ja vuorotaulut operatiiviselle henkilöstölle omalla vastuualueellasi. Tehtävässäsi korostuu yhteistyön tekeminen eri sidosryhmien kanssa. Hallinnoit myös eri IT-järjestelmiä ja tarvittaessa koulutat muita niiden käytössä. Tässä roolissa osallistut erilaisten analyysien laatimiseen. Huomioithan, että työ sisältää matkustamista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta logistiikan toimialasta. Olet analyyttinen ja oma-aloitteinen, sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin.

Kuvailet itseäsi kehittämishaluiseksi ja löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista. Lisäksi hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset sekä uskallat tehdä itsenäisiä johtopäätöksiä. Viihdyt myös operatiivisten haasteiden kehittämisen parissa. Hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikaatiotaidot helpottavat työssä menestymistä.

Tarjoamme mahdollisuuden pureutua mielenkiintoisiin operatiivisiin haasteisiin sekä kehittää toimintaamme pidemmällä aikavälillä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden työskennellä eri toimijoiden kanssa asiakkaista aina operatiiviseen tuotantoon saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Toni Rinne puh. 040 8620 608.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.8. mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.