(Poistunut julkaisusta)

Ratapihatyönohjaaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Ratapihatyönohjaaja, Kaakkoinen alueyksikkö

Haemme kolmea ratapihatyönohjaajaa VR Transpointin rautatielogistiikan liiketoimintaan Kaakkoiseen alueyksikköön. Kaksi henkilöistä tulee sijoittumaan Kouvolan toimipisteeseen ja yksi Kotkaan. Toimit epäsäännöllisessä vuorotyössä Kaakkoisessa alueyksikössä joko Kotkassa tai Kouvolassa ratapihatyöntekijöiden työnjohdollisena esimiehenä oman työvuorosi aikana. Ratapihatyöntekijöitä Kaakkoisessa alueyksikössä on noin 280, joista noin sata henkilöä Kouvolassa ja 120 Kotkassa.

Suunnittelet ja resursoit ratapihatyöt kuluvan työvuoron lisäksi myös seuraavan päivän osalta. Ohjaat ratapihan toimintaa palvelusopimuksissa sovitulla tavalla. Tehtäviisi kuuluvat mm. ratapihahenkilöstön töiden suunnittelu, poikkeamatilanteiden hoito, niistä tiedottaminen vaihtotyöyksiköille ja logistiikan palvelukeskukseen sekä toiminnan analysointi, mittarointi ja kehittäminen. Olet työssäsi tiiviissä yhteydessä niin asiakkaiden, kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme, että sinulla on kokemusta kuljetusalan suunnittelu- tai ohjaustehtävistä sekä esimiestoiminnasta. Kokemus rautateiden tavaraliikenteestä auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole ehdoton edellytys. Eduksesi katsotaan myös AMK -tasoinen koulutus soveltuvalta alalta. Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulee omata hyvät sosiaaliset taidot, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä kykyä ymmärtää erilaisia ihmisiä.

Hyödynnät kätevästi moderneja tietoteknisiä ratkaisuja ja työkaluja, analysoit tietoa sekä kehität toimintaa. Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista, hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset sekä uskallat tehdä rohkeita johtopäätöksiä. Kykenet toimimaan myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän teollisuuden logistiikan ytimessä. Muuttuva liiketoimintaympäristö, teollisuuden rakennemuutos ja uusiutuva tietojärjestelmäkenttä tuovat oman lisämausteensa tehtävän haasteellisuuteen. Tehtävässä pääset pureutumaan sekä päivittäiseen toimintaan että toiminnan kehittämiseen. Lisäksi divisioonan ainutlaatuinen yhdistelmä rautatie- ja maantielogistiikkaa mahdollistaa koko toimialan kehittämisen. Palkka on Rautatiealan työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kotkan osalta ryhmäesimies Jani Liikanen puh: 040 8635051 ja Kouvolan osalta aluepäällikkö Tapani Tolonen puh: 040 8634605

Jätäthän hakemuksesi 15.2. mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.