(Poistunut julkaisusta)

Ratapihaohjaaja
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Kiinnostaako vastuullinen tehtävä rautatielogistiikan maailmassa? Onko sinulla kokemusta suunnittelu-, ohjaus- ja esimiestehtävistä? Kiinnostaako ratapihojen toiminnan ohjaus ja työn resursointi? Jos tunnistat itsesi, seuraava asemapaikkasi on VR Transpoint. 


Etsimme kahta ratapihatyönohjaajaa VR Transpointin rautatielogistiikkaan Joensuuhun.

Päätoimipaikka on Joensuu, mutta tehtävään kuuluu myös työskentelyä Siilinjärvellä. 


Ratapihaohjaajana toimit oman työvuorosi aikana työnjohdollisena esimiehenä ratapihatyöntekijöillemme. Tehtävässä vastaat ratapihan toiminnan ohjauksesta sekä ratapihatyön suunnittelusta ja resursoinnista kuluvan ja seuraavan työvuoron osalta.
 

 Tehtävässä pääset pureutumaan sekä ratapihan päivittäiseen toimintaan, että toiminnan kehittämiseen. Toiminnan analysointi ja mittarointi ovatkin tärkeä osa tehtävää. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmien kanssa ja mahdolliset poikkeamatilanteet hoidat asiakaslähtöisellä asenteella.


Sinulla on loistavat edellytykset tehtävään, jos
 

  • Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sekä kuljetusalan suunnittelu- tai ohjaustehtävistä. 

  • Olet työskennellyt asiakasrajapinnassa.

  • Osaat hyödyntää tietoteknisiä ratkaisuja ja työkaluja, analysoida tietoa sekä kehittää toimintaa. 

  • Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöisen asenteen.

  • Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. 

  • Löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista ja hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset. Uskallat tehdä päätöksiä myös paineen alla.

  • Sinulla on valmiudet työskennellä vuorotyössä ja myös viikonloppuisin.


Lisäksi katsomme eduksi AMK -tasoisen, tehtävään soveltuva koulutuksen. Lisäksi kokemus rautateiden tavaraliikenteestä on plussaa, mutta ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys tehtävään. 

Miksi töihin VR Transpointille?

Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän muuttuvassa liiketoimintaympäristössä sekä mukavat työkaverit. Työnantajana VR Transpoint tarjoaa vastuullisen tehtävän lisäksi muun muassa kilpailukykyisen palkan, monipuoliset mahdollisuudet matkailuun kotimaassa, liikunta- ja kulttuurituen ja kattavan työterveyshuollon. 

VR Transpointilla teemme työtä, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä. Joukkueemme koostuu sekä kokeneista että nuorista osaajista, joiden päämääränä on aina työtehtävästä riippumatta palveluumme tyytyväinen asiakas.


Yhdessä tekemällä kohti onnistumisia – lähde mukaan matkaan

Jos tämä mahdollisuus kuulostaa seuraavalta askeleeltasi, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. 

Jätäthän hakemuksesi 21.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävän sisällöstä, otathan yhteyttä palvelupäällikkö Rainer Riikoseen, p. 040 8640 256, rainer.riikonen@vrtranspoint.fi tai aluepäällikkö Pertti Hynynen, p. 040 8646 732 pertti.hynynen@vrtranspoint.fi
 
 VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.