(Poistunut julkaisusta)

Ratakeräilijöitä joulusesonkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsitkö itsellesi sesonkiluonteista työtä loppuvuodeksi? Haluatko päästä osaksi joulumielistä ja positiivista työyhteisöä?

Haemme Vantaan Viinikkalaan reippaita varastotyöntekijöitä joulusesonkiin. Pääasiallisena työtehtävänä on elintarvikkeiden ratakeräys, mutta myös muita yleisiä varastotehtäviä tehdään tarpeen mukaan. Työt alkavat marras- joulukuussa parin päivän mittaisella perehdytyksellä. Varsinainen sesonki alkaa joulukuun alussa ja kestää tammikuun alkuun asti. Töitä tehdään viileässä ympäristössä (noin +2 astetta) kolmessa eri vuorossa klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Työntekijöillä on myös mahdollisuus jatkaa töitä sesongin jälkeenkin.

Hakemamme henkilöt ovat täsmällisiä, huolellisia ja ripeään työtahtiin kykeneviä työntekijöitä, jotka viihtyvät fyysisissä ja rutiininomaisissa työtehtävissä. Työtehtävien onnistunut suorittaminen ei edellytä aiempaa varastokokemusta, vaan hakijoissa arvostamme erityisesti kiven kovaa asennetta työntekoa kohtaan sekä aitoa halua tehdä varastotehtäviä.

Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen, kokemusvuosista riippuen 11,40-13,05€/h. Lisäksi maksamme viileän olosuhdelisän 7% tuntipalkan päälle.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti! Paikkoja on runsaasti, mutta täytämme niitä sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy.