(Poistunut julkaisusta)

Ratakeräilijöitä elintarvikevarastoon Vantaalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Kiinnostavatko logistiikka-alan tehtävät elintarvikevarastossa? Haluatko päästä työskentelemään viileässä ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa?

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva viileä (noin +2 astetta) elintarvikevarasto sopii juuri sinulle, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja halukuutta oppia uutta! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä työhön järjestetään viiden päivän mittainen perehdytys. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten elintarvikkeiden ratakeräilystä, järjestelystä sekä lavauksesta. Vuoden vaihteen jälkeen on mahdollista päästä tekemään töitä muilla osastoilla, myös pakkaspuolella.

Töitä tehdään kolmessa eri vuorossa (aamu, ilta, yö). Lisäksi tarjolla on viikonloppuvuoroja lauantaisin klo 6-18 välillä ja sesonkiaikaan myös sunnuntaisin. Toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Ennen joulun sesonkiviikkoja vuoroja on satunnaisesti, mutta viikoilla 51-52 pystymme tarjoamaan täydet viikkotyötunnit. Joulukiireiden jälkeen työtunteja on sopimuksen mukaan. Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukaan työkokemuksesta riippuen 11,58 - 13,26 €/h + lisät.

Aloitus työssä on viikkojen 47-50 aikana. Etsimme tähän työtehtävään pitkäaikaisia työntekijöitä, joilla on halukkuutta työskennellä tarpeen mukaan myös muilla osastoilla. Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Tärkein ominaisuus, jota hakijoissa etsimme on HYVÄ ASENNE!

PS. Katsothan myös ilmoituksen yläosassa olevan videon ratakeräilijän työstä!