(Poistunut julkaisusta)

Ratakaivinkoneenkuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Maanrakennus Pasi Holapalle ammattitaitoisia ratakaivinkoneenkuljettajia Pohjois-Suomeen sekä Uudenmaan alueelle.

Työhön valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään vuoden työkokemus ratakaivinkoneenkuljettajan työstä. Hakijalta odotamme oma-aloitteista, ammattimaista ja tarkkaa otetta työhön. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja nopeisiin muutoksiin sopeutuva persoona, sillä työ on reissutyötä ja työt sijoittuvat myös viikonloppuihin ja öihin. Hakijalta vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja rataturvakortit. Eduksi katsotaan turvamiespätevyys.

Asiakkaamme järjestää työntekijöille majoituksen ja työautot.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla alustavasti talvikauden ajaksi, mutta hyvä työntekijä työllistetään pidempiaikaisesti.

Jätäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!