(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentajia
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finland Oy Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle. NRC Group Finland Oy vastaa rautateiden ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpisteemme sijaitsevat Turussa ja Karjaalla.

Asentajana vastaat radan kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä myös muista kunnossapito- ja erillistöistä.

Työssä ylläpidetään vaihteiden ja radan toimivuutta junaliikenteen turvallisuuden varmistamiseksi. Huolehdit töiden laadukkaasta suorituksesta ammattitaidolla turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Työssä käytetään laajaa työkalurepertuaaria aina kynästä ja kännykästä suuriin ja raskaisiin työkoneisiin, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.  

Odotamme että olet motivoitunut, pystyt toimimaan niin yksin kuin ryhmässäkin, olet kiinnostunut oppimaan uusia työtapoja ja -menetelmiä,  täytät tehtävän (Trafi) terveysvaatimukset ja olet mahdollisesti kerännyt jo vähän työkokemusta jostain muualta. 

Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi. Arvostamme kokemusta kaivinkoneen ajamisesta tai muuta vastaavaa konekokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Haapanen, puh.040 8664 924 ja Tommi Elonen 040 8627 027 tai etunimi.sukunimi@nrcgroup.fi

Jätäthän hakemuksesi 28.09.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 0408627027 Sähköposti: tommi.elonen@nrcgroup.fi Sijainti: Turku