(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentajia
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finland Oy Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle. NRC Group Finland Oy vastaa ratojen ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpisteemme sijaitsevat Turussa ja Karjaalla.

Asentajana vastaat radan kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä myös muista kunnossapito- ja erillistöistä.

Työssä ylläpidetään vaihteiden ja radan toimivuutta junaliikenteen turvallisuuden varmistamiseksi. Huolehdit töiden laadukkaasta suorituksesta ammattitaidolla turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Työssä käytetään laajaa työkalurepertuaaria aina kynästä ja kännykästä suuriin ja raskaisiin työkoneisiin, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.  

Odotamme että olet motivoitunut, pystyt toimimaan niin yksin kuin ryhmässäkin, olet kiinnostunut oppimaan uusia työtapoja ja -menetelmiä,  täytät tehtävän (Trafi) terveysvaatimukset ja olet mahdollisesti kerännyt jo vähän työkokemusta jostain muualta. 

Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi, kuten myös jos olet ajanut joskus kaivinkonetta tai muuta vastaavaa konetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Haapanen, puh.040 8664 924 ja Tommi Elonen 040 8627 027 tai etunimi.sukunimi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 09.06.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Työsuhde-edut

  • Eazybreak

Sähköposti: tommi.elonen@vr.fi Sijainti: Etelä-Suomen alue