Rata-asentajia Pohjois-Suomeen
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Etsimme rata-asentajia  NRC Group Finlandin rautatiekunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueelle 12 Pohjois-Suomeen (Oulun, Rovaniemen, Kemin, Kemijärven ja Kolarin alueelle). 

Asentajana vastaat radan ja vaihteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot sekä muut päällysrakenteeseen kohdistuvat kunnossapitotyöt. Työtehtäviä on sekä Väyläviraston kunnossapitoalueella, että erillishankkeella. Edellytämme valituilta henkilöiltä kuitenkin valmiutta työskennellä myös muilla työnantajan määrittämillä alueilla tarpeen mukaan. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. ammattikoulu), aikaisemman työkokemuksen kunnossapitotöistä sekä rautateillä vaadittavat pätevyydet. Toivomme kuitenkin ennen kaikkea, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä, joka haluaa kehittyä raideinfran ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppia uutta.  

Huomioithan, että tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa (työsuhteen alussa rautatielääkärin tekemä tarkastus), valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.  

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Jessica Huovinen puhelimitse 040 570 1891 tai sähköpostitse jessica.huovinen@nrcgroup.fi. ja projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse 040 864 7239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi sekä 13.9.2021 alkaen resurssipäällikkö Michael Avraham puhelimitse 040 862 6162 tai sähköpostitse michael.avraham@nrcgroup.fi


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 570 1891
Sijainti: Pohjois-Suomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot