(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentajia Itä-Suomeen
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme asiakkaallemme NRC Group Finlandille radanrakentajia toimimaan valtakunnalliseen ratarakennusyksikköön. Pääosin työt painottuvat Itä-Suomen alueelle.

NRC Group Finlandin ratarakentamisen yksikkö tuottaa radan rakentamispalveluita ympäri Suomen, ja tehtäviesi hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Osallistut radanrakentamis- ja kunnossapitotöihin työryhmän jäsenenä. Työ on pääosin komennustyötä ja työajat voivat olla myös hyvin vaihtelevia.

Odotamme, että olet suorittanut soveltuvan ammattitutkinnon (esim. rakennusalan perustutkinto). Tehtävässä vaaditaan hyvää terveydentilaa etenkin näkö- ja kuuloaistia, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea oikeanlaista asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvän radanrakentamisen parissa sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseksi. Koulutamme sinut työn ohessa alan ammattilaiseksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Lisätietoja paikasta antaa: Sihti Pohjois-Suomi Oy, Ville Pikkarainen, p. 050 444 4482 tai ville.pikkarainen@sihti.fi.