(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentajia Helsinki ja Riihimäki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2018

Etsimme nyt viittä rata-asentajaa Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle. Etelä-Suomen kunnossapitoalue vastaa ratojen ja turvalaitteiden kunnossapidosta pääkaupunkiseudun alueella.

Asentajana vastaat vaihteiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä mahdollisesti myös muista radan kunnossapitotöistä. Osallistut vaihteiden huoltoon ja viankorjaukseen. Työssä ylläpidetään vaihteiden toimivuutta junaliikenteen sujumisen varmistamiseksi.

Odotamme että sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja halua oppia uutta tekniikkaa ratapuolelta. Aiempi kokemus ratatöistä ja pätevyyksistä katsotaan eduksi. Pätevyyksien kartuttua työhön sisältyy myös yövuoroja ja päivystystä, joten oletuksena on, että pystyt työskentelemään vaihtelevina työaikoina. Terveydentila vaatimus on Trafin määrittelemä TEV 1.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Harri Sakki p.040 866 1761, harri.sakki@vr.fi , työmaapäällikkö Kalevi Väätäinen p.040 862 1133, kalevi.vaatainen@vr.fi ja työmaamestari Pekka Savolainen p.040 866 5401, pekka.savolainen@vr.fi

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.