(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finland Oy:n kunnossapidon liiketoiminnan Länsi-Suomen alueelle. Pääasiallisina työalueina ovat Tampereen, Rauman tai Kokkolan seudut.

Asentajana vastaat radan ja vaihteiden kunnossapidosta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot ja muut päällysrakenteeseen kohdistuvat kunnossapitotyöt. Työtehtäviä on sekä Väyläviraston kunnossapitoalueella että erillishankkeilla.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. ammattikoulu) tai vähintään kahden vuoden työkokemus radan kunnossapitotehtävistä. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa.

Aiempi kokemus ratatöistä sekä radanpidon turvallisuusohjeiden mukaiset työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. Tampereen seudulle edellytyksenä on lisäksi vähintään vaihdepätevyys. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät NRC Group Finlandin kunnossapitoammattilaisten joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Projektipäällikkö erillishankkeet Vesa Tuomola p. 040 866 5307, vesa.tuomola@nrcgroup.fi

Projektipäällikkö kunnossapitoalue Maija Lavapuro p. 040 866 1868, maija.lavapuro@nrcgroup.fi

Ratakunnossapidosta vastaava Joonas Hytönen p. 040 863 0122, joonas.hytonen@nrcgroup.fi

 

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu
  •  

 

Sijainti: Tampere, Rauma, Kokkola