(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finland Oy:n kunnossapidon liiketoiminnan Länsi-Suomen yksikköön Porin ja Rauman toimipisteisiin.

Asentajana vastaat radan ja vaihteiden kunnossapidosta. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot ja muut päällysrakenteeseen kohdistuvat kunnossapitotyöt. Työalueena ovat pääasiassa  Tampere – Pori – Mäntyluoto ja Kokemäki – Rauma rataosuudet.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. ammattikoulu) tai vähintään kahden vuoden työkokemus radan kunnossapitotehtävistä. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa. Aiempi kokemus ratatöistä sekä radanpidon turvallisuusohjeiden mukaiset työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia, C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät NRC Group Finlandin kunnossapitoammattilaisten joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ratakunnossapidosta vastaava Joonas Hytönen p. 040 863 0122, joonas.hytonen@nrcgroup.fi tai Aluepäällikkö Maija Lavapuro p. 0408661868 maija.lavapuro@nrcgroup.fi.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 866 1868 Sähköposti: maija.lavapuro@nrcgroup.fi Sijainti: Pori, Rauma