(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finland Oy Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle. NRC Group Finland Oy vastaa ratojen ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpisteemme sijaitsevat Vantaalla, Riihimäellä ja Lahdessa.

Asentajana vastaat kaikista radan kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä myös muista kunnossapito-ja erillistöistä.

Työssä ylläpidetään vaihteiden ja radan toimivuutta junaliikenteen turvallisuuden varmistamiseksi. Huolehdit töiden laadukkaasta suorituksesta ammattitaidolla turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Työssa käytetään laajaa työkalurepertuaaria aina kynästä ja kännykästä suuriin ja raskaisiin työkoneisiin, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa ilta ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin, kokemuksen sekä pätevyyksien karttuessa edellytämme myös osallistumista päivystykseen.

Odotamme että olet motivoitunut, pystyt toimimaan niin yksin kuin ryhmässäkin, täytät tehtävän (Trafi) terveysvaatimukset ja olet mahdollisesti kerännyt jo vähän työkokemusta jostain muualta.

Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi, kuten myös jos olet ajanut joskus kaivinkonetta tai muuta vastaavaa konetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Kalevi Väätäinen, puh.040 8621133 ja työmaamestari Jani Pölkki puh. 040-8625816 tai etunumi.sukunimi@Vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 19.06.2019 mennessä.

Haku alkaa 03.kesäkuuta 2019 ja päättyy 19.kesäkuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen


Työsuhde-edut

  • Eazybreak

Puhelin: 040 8621133 Sähköposti: kalevi.vaatainen@vr.fi Sijainti: Lahti, Riihimäki, Vantaa