Rata-asentaja (Oulu, Ylivieska ja Kainuun alue)
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme rata-asentajia NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueelle 9 ja 11. 

Asentajana vastaat radan ja vaihteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot sekä muut päällysrakenteeseen kohdistuvat kunnossapitotyöt. Työtehtäviä on Väyläviraston kunnossapitoalueella sekä yksityisraiteilla. Haemme rata-asentajia Ouluun, Ylivieskaan ja Kajaaniin. Työskentelet pääsääntöisesti kunnossapitoalueilla 9 ja 11, edellytämme valituilta henkilöiltä kuitenkin valmiutta työskennellä myös muilla työnantajan määrittämillä alueilla tarpeen mukaan. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.    

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. ammattikoulu) tai alalle soveltuvaa työkokemusta. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta.  

Kokemus ratatöistä sekä työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on aito halu kehittyä raideinfran ammattilaiseksi.  

Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta, sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.  

 

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikö Michael Avraham puhelimitse 040 862 6162 tai sähköpostitse michael.avraham@nrcgroup.fi ja projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse 040 864 7239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0408626162
Sijainti: Pohjois-Suomi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426822
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite