(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentaja Oulu, Kajaani, Ylivieska
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

 

Etsimme rata-asentajia kunnossapidon liiketoimintaan Pohjois-Suomen alueyksikköön. Tehtäväkenttänä on rataverkon kunnossapitotyöt vaihteissa sekä päällysrakenteessa. Tehtävä edellyttää valmiutta tehdä satunnaisesti yö- ja viikonlopputyötä, varallaoloa sekä matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Rata-asentajana osallistut työmaalla tehtäviin radan kunnossapitotöihin osana muuta työryhmää. Huolehdit työvälineistä ja noudatat työhön liittyviä turvallisuus-, laatu- ja ympäristömääräyksiä. Työskentelet työnjohdon tai vanhemman työntekijän opastuksella. Koulutamme sinut työskentelemään turvallisesti rautatieympäristössä eri tehtävissä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa metalli-, rakennus-, tai autopuolen ammatillista perustutkintoa. Työkokemus ja rautatiealan koulutukset katsotaan eduksi.

Tehtävässä sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Onnistumiseesi työssä tarvitset halua tehdä välillä raskasta työtä hyvässä työryhmässä. Olet valmis satunnaiseen reissutyöhön ja pyrit aina parhaaseen ja turvalliseen lopputulokseen. Tunnistat kunnossapitotyön riskit ja opit nopeasti kunnossapitotyön sisällön ja raportointivaatimukset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän haasteellisessa työympäristössä. Työssäsi pääset vaikuttamaan kunnossapitotoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen yhdessä muiden ratakunnossapidon työntekijöiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikköt Petri Nevanperä, puh. 040 8647 239  petri.nevanpera@vr.fi  tai Lasse Varimo, puh 040 8646 136 lasse.varimo@vr.fi

Tule mukaan ratakunnossapidon ylpeään työporukkaan tekemään työtä jonka avulla junaliikenne kulkee häiriöttömästi. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.06.2018 mennessä oheisen linkin kautta. 

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.